Loading...
Werken bij DOOR 2018-05-21T11:04:04+00:00

Meer dan 75 vrijwilligers zijn betrokken bij DOOR. DOOR pakt door, professionaliseert en daarbij is altijd hulp welkom van vrijwilligers, vrienden, donateurs, initiatiefnemers, jong(er) en oud(er). Jij maakt DOOR mogelijk!

DOOR heeft jou dus nodig. Meedoen kan op verschillende manieren: Word vrijwilliger, of kom werken op één van onze werkervaringsplekken. Alle informatie over de mogelijkheden leest u hieronder.

Samen maken we DOOR nog leuker

Vrijwilliger worden

DOOR bestaat dankzij de vrijwilligers en die zijn we dan ook dankbaar. Als vrijwilliger doe je mee in een leuk team en maak je het mogelijk dat we onze activiteiten kunnen ontplooien. Samen kijken we wat je wil en kan, en vervolgens zoeken we de plek binnen DOOR waar jij het beste past. Dat kan zijn achter de bar, in het PR-team of backstage tijdens de concerten. Eigenlijk zijn er altijd wel vacatures. Vul het formulier in, neem gewoon contact op met Masja Ottenheim of kijk hier voor openstaande vacatures. Sorry, je moet het formulier nog wel uitprinten, er een foto van maken en dan opsturen.

Leer ontdekken, ontdek je talenten

DOOR is een veilige plek om te ontdekken

Werkervaringsplek

Niet voor iedereen is een gewone baan makkelijk te krijgen. DOOR is de plek waar je in een veilige omgeving ervaring opdoet en leert waar je goed in bent. Bij DOOR lopen professionele begeleiders rond die zorgen voor een vertrouwde omgeving die past bij wat jij wilt. Meer weten? Neem contact op met Masja Ottenheim. Zij vertelt je er graag meer over.

We zijn er voor jou!

Kom langs, doe mee, of verzin iets geks

Neem contact op