Loading...
Ateliers 2019-01-16T19:30:22+00:00

Circa 65 makers wonen in bij DOOR op de Spuiboulevard.
We hopen binnenkort een volledig overzicht van de DOOR atelierhouders te kunnen presenteren.

DOOR biedt atelierruimte aan hen die ruimte nodig hebben om zich professioneel te kunnen ontwikkelen binnen hun kunst- of kunstnijverheidsdiscipline en hiervoor niet de mogelijkheid hebben in het reguliere atelier/werkruimtecircuit.

Erica de Winter

Studio Blijmakers
Erica de Winter heeft in 2016 Studio Blijmakers opgericht. In iedereen schuit een kunstenaar! Dat is het motto van Studio Blijmakers.
Je kunt bij ons terecht voor creatieve workshops en teamuitjes. Ook geven wij creatieve therapie.
www.blijmakers.eu

Peter van Vliet

Ontwerpt en bouwt
Peter van Vliet ontwerpt en bouwt vanuit een passie voor ruimtelijke beeldende kunst en architectuur. Er wordt gewerkt aan projecten van verschillende aard en omvang op het gebied van architectuur, interieur, meubelontwerp en ruimtelijke installaties.
www.petervanvliet.info

Q Kaatje

Handgemaakte kleding
Q Kaatje vindt dat de maatschappij wel wat kleur kan gebruiken. Daarom maakt en verkoopt zij zelfgemaakte kleding, tassen en andere accessoires die vaak net een tikkeltje anders zijn, al dan niet met een vintage-twist.
Etsy shop

Studio Tokek

Stempel/patroon maker
Esther Elzinga maakt in haar studio stempels voor unieke bestellingen en voor de eigen collectie. Met deze stempels bedruk zij papier en stoffen waarvan tassen, etui’s en meer leuks gemaakt wordt! Daarnaast geeft zij workshops voor kinderen en volwassenen en organiseert zij creatieve kinderfeestjes!
www.studiotokek.com