Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Na het grote succes van de eerste twee IMP edities, is het enige logische besluit die we kunnen nemen om helemaal DOOR te gaan met IMP.

Eerder hadden we oa een duits zingende tulp, een stel giftige zeemeerminnen uit Parijs en verscheidene obscure performers over de vloer bij het centrum voor labiele media (RIP media bunker).
Dit maal mogen we met blijdschap mededelen dat we de legendarische volksheld ‘Harry Merry’ in ons bijzijn hebben. Hij heeft ons al toegezegd enkele nieuwe tracks in primeur te laten gaan op de bewuste avond in kwestie.

Daarnaast zullen de heren van ‘Lifeless Past’ uit Den Haag ons wederom voorzien de nodige melangolische postwave geluiden. Ze staan bekend om de strakke darkwave/retrogoth sound die ze produceren.

Verder mogen we ‘Dion and the magic chords’ verwelkomen, zij zijn thuis in de wereld van vintage keyboardjes en nostalgisch & psychedelische composities. Dit alles omlijst door de ultravreemde muziek van Mister Dr DJ Mp3player uit China.

Kortom trek je kleurrijke jaren 90 jasje aan en kom dansen met ons bij DOOR op zaterdag 16 Juni. Deur gaat om 20u open en we partyen door tot 01u.