Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Rock in DOOR:

Is een evenement waarin de avond centraal staat voor de Rockmuziek, voor iedereen die er zijn lange haren wil laten vieren, of pit zoekt in zijn avond.

De bands:

Bastaart:
Bastaart is bij uitstek de muzikale aangelegenheid voor iedereen die zich wel eens ongewenst voelt. Bastaart wordt gemaakt door 4 jongens in de bloei van hun leven. Deze Bastaarts willen middels het maken van muziek invulling geven aan hun vrije tijd. Het is zodoende hun hobby om met instrument, stem en vuist plezier te maken met elkaar en met het publiek. Om de bandleden toch even kort op te noemen zijn de leden respectievelijk Peter Geerts op drums, Johannes Bevelander voor elektrische gitaar en zang evenals zijn broer Jona Bevelander en Levi van der Hum op basgitaar. Allen muzikanten die al eerder in andere muzikale projecten een rol hebben gespeeld. Bastaart bestaat pas sinds september 2009. Maar de energie en de passie die er vanaf de eerste oefensessie inzit maakt Bastaart al de moeite waard om te komen beluisteren. De muziek is een wat stevige, vuige rock met zo af en toe een knipoog naar de metal. Zelf zeggen ze op zoek te zijn naar het wij-gevoel, dus voel jij je ook wel eens een bastaart; kom het wij-gevoel dan delen tijdens een concert van Bastaart

Mantis:
Het rocktrio Mantis uit Dordrecht speelt een mix van bluesrock, grunge en stoner maar blijft altijd toegankelijk voor alle soorten oren. Verwacht stevige gitaarriffs met een gezonde dosis energie.
Halverwege 2018 gaat hun debuut EP ‘Stereo Invasion’ uitgebracht worden.
Voor fans van; The Black Keys, Rival Sons

The Personalities:

The Personalities is een Dordts vocal rock trio met drie ervaren muzikanten. Meeslepend, gruizig en melodieus.