Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Ervan DOOR Fest nog 3 dagen:

De laatste dagen van DOOR in de Voorstraat zijn geteld.
Maar voor dat we gaan verhuizen, trekken we alle registers open voor een knallend einde.

Zorg dat je het niet mist!

REINDIER:
Neem een ​​deel pop, een lepel elektronica, een vleugje new wave, een gram glamour en een groot deel van het theater, schud asymmetrisch en daar is het: een nieuw geluid. Melancholieke zang, experimentele instrumenten en confronterende teksten, dat is REINDIER. De driekoppige band verschijnt ijverig op het podium om hun publiek aan het lachen te maken, te genieten, te reflecteren, te vergeten en af ​​en toe een beetje te laten schijnen. Stap de wondere wereld van REINDIER binnen.

Madhara:
Madhara is een band van zeven internationale musici, gevestigd in Nederland. Hun muziek kan worden omschreven als een samensmelting van elektronica, pop, wereld en jazz.
De veelzijdige achtergrond van de groep stelt hen in staat om verschillende lagen in hun liedjes te verkennen en te bouwen. Interactie tussen drums, percussie en elektronische beats, geeft de muziek een rijk ritmisch palet. Zoete melodieën op klarinet en cello worden afgewisseld door elektronica, dromerige piano door zware synths, explosieve solo’s door zachte beats. Sterke vocale lijnen zorgen ervoor dat je niet verdwaalt tijdens deze kleurrijke reis.

LEONORE:
Leonore is de band van de Brusselse singer-songwriter Chloë Nols. Ze maken dreampop, meanderend tussen melancholie en troost, die de luisteraar zacht bij de hand neemt naar andere sferen.
Hun debuutplaat Phoenix (2015) werd warm door de pers onthaald. De song The Island werd geselecteerd voor De Nieuwe Lichting op Studio Brussel en kreeg airplay op Radio 1. De nummers Brussels en The Tempest werden opgenomen in de playlists van La Première en BRUZZ.