Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Voor wie: kinderen 0-4 jaar + papa/mama/opa/oma/verzorger

Wanneer: Elke eerste dinsdag van de maand van 09.30-11.15 uur > start dinsdag 1 september

De plek… Waar kinderen samen spelen en ouders intussen met elkaar kletsen. Waar je gewoon jezelf kunt zijn. Waar je na een slechte nacht een lekker bakje koffie drinkt. Waar kwijl op je schouder heel gewoon is. Plastic of houten speelgoed allebei ok is. We niet moeilijk doen over Olvarit of raw food. Waar je niet opgelaten hoeft te zijn over een huil of driftbui. Als je iets bent vergeten is er altijd wel iemand anders die het bij zich heeft. Waar als we er zin in hebben spontaan gaan dansen, kliederen of voorlezen. Maar het ook prima is om lekker te chillen. Dus kom met je kindje naar de DOOR playdate en have fun! Bij mooi weer spelen we buiten.

Disclaimer* DOOR is een creatieve broedplaats/ café. Een aankleedkussen is aanwezig. De inrichting is niet speciaal bedoeld voor kleine kinderen. Daarom ben je als ouder/verzorger zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je kind.

Corona maatregelen: -Volwassenen houden onderling 1,5 meter afstand -Registratie contactgegevens ter plekke is verplicht -Desinfectie handgel is aanwezig -Kom niet als je klachten hebt