Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

☆♡☆♡☆♡☆♡☆
11 december is er weer heksencafe

Deze avond gaan we voor elkaar kaarten leggen.
Gezien de tijd van het jaar, het Keltische nieuwjaar is al volop in gang, en het kalenderjaar loopt ook op z’n einde, een jaarlegging is dus best gepast. Maar een snelle legging van toen, nu en toekomend kan natuurlijk ook!
Zoals altijd niets moet, alles mag. Maar ook omdat we trots zijn op onze vele stromingen, proberen we ook runes en bonenreading erbij te doen. Voor hen die nooit kaarten ofzo gelegd hebben, vrees niet. Iedereen heeft ooit z’n eerste kaart gelegd!!!

Alvast een kleine note, wie het heeft… neem je eigen set kaarten of runes mee!
Heb je (nog) geen eigen deck, iets lekkers om te knagen wordt ook gewaardeerd. Niet beide hé, dan zitten we met bergen calorietjes dat is ook gek.

Ik zelf heb een aardige voorraadje… deze mogen uiteraard gewoon gebruikt worden.

De avond is kosteloos zoals altijd, aanmelden is wel prettig

Natalie

 

Deze avonden staan in teken van spiritualiteit en verbinding. Een laagdrempelige avond met een thema waar over gepraat wordt of mee gewerkt wordt. Iedere 2e woensdag van de maand komen we samen. Vanaf 18.30 is DOOR en de bar open. Rond 19.00 uur willen we graag starten. Deze open groep, waar slechts het respect voor elkaar mening centraal staat is een ieder met juiste bedoelingen welkom. Op die manier kunnen we leren van elkaar op een ontspannen moment, alle stromingen zijn dan ook meer dan welkom om aan te sluiten. De bar is open, Mede en heksenthee staat klaar, gebruik van eigen consumpties is niet toegestaan. Wees welkom. De avond is gratis, een donatie in de ‘pay what you want’ bak is lief. Het kan zijn dat als er bij thema’s materialen aangeschaft moet worden er een vergoeding gevraagd word. Uiteraard word dit vooraf aangegeven. Dat is deze avond niet het geval