Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

 

Deur open vanaf 14:45 uur

Start show: 15:00 uur

 

Tickets Fakeshow https://www.eventbrite.nl/e/tickets-fake-show-7-116776725329

 

Na het eind van de show volgt de Fake Aftershow met een optreden van Vera Baldé. Wil je heel graag blijven voor de aftershow, bestel dan ook apart je ticket voor dit optreden

Tickets Fake Aftershow https://www.eventbrite.nl/e/tickets-fake-aftershow-vera-balde-116778107463

 

Bestel alleen tickets als je zeker weet dat je gaat komen. Want we hebben maar beperkte plaatsen en willen zoveel mogelijk blij maken en laten deelnemen aan onze shows

 

Het culturele programma Fake Show #7 is te zien en te bezoeken op zondag 23 aug. vanuit het culturele ontmoetingscentrum DOOR.
Ook in deze uitzending “de buurtfilosoof”, “verzoeknummer van de maand” door Vera Baldé, “de FAKE dichter”;met JU NO, “de Drumsolo van de maand”; met Victor Brand. Live optreden door Ronald van Maren (I against I).
Interviews: Tulip die singende Tulpe: zanger, performer, beeldend kunstenaar en bovenal Hamburg kenner. Lucian Busse: regisseur/producer van o.a. docu’s als Berlinized sexy am eis ft Mina, Jeans Team en Jim Avignon en bovenal Berlynkenner. Petite Celine (Franco-American fusion pop artist & multi-instrumentalist)

Fake Show is nu ook een magazine gestart: www.fakemagazine.nl. Hier zijn de afleveringen van Fake Show terug te zien en er is plaats voor interviews en concert- en cd-recensies.