Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Ervan DOOR Fest dag 2:

De laatste dagen van DOOR in de Voorstraat zijn geteld.
Maar voor dat we gaan verhuizen, trekken we alle registers open voor een knallend einde.

Zorg dat je het niet mist!

Deze avond B.A.R. #8: Boef en de Gelogeerde Aap + Eleven + Spoken Word van o.a. Swendeline ErsiliaWessel Klootwijk en JU NO

BEATS AND RHYMES – Een avond in een urban jasje, vol met beats, teksten en streetart.

Dit keer op de laatste vrijdag van de maand.
De laatste editie van Beats and Rhymes dit seizoen.

Boef en de Gelogeerde Aap:
De twee heren zijn actief bezig sinds 2007 en geen onbekende naam in de muziekscène. Nadat ze hun eerste wapenfeit ‘Vind Ons’ in eigen beheer uitbrengen worden ze door Sticks, die onder de indruk is van de heren, ondergebracht bij de Fakkelteitgroep (FTG). Een collectief met o.a. Rico, Sticks en Typhoon. Het jaar erna gaat het hard. Zo worden ze in 2010 geselecteerd voor de Popronde en staan ze in datzelfde jaar in de finale van de Grote Prijs van Nederland. In de categorie Hip Hop winnen ze zowel de Muzikanten- als Publieksprijs. Ook worden ze genomineerd voor twee ‘State Awards’ en eind 2010 tekenen ze een contract bij Top Notch. De muziek wordt bestempeld als innovatief, eigenzinnig, energiek en creatief.

Met de nieuwe EP ‘Tussen Kunst en Kitsch’ op zak zijn de altijd vrolijke Tilburgers weer klaar om flink wat zalen en festivals op hun grondvesten te doen trillen. Verwacht pompende beats en innovatieve drumpatronen, verhalen en humor, energie en liefde. Hiermee hopen ze aandacht te vragen voor de dalende vraag naar ballonvaarten in het noorden van Chili..

ELEVEN (Elfrida Dominique Dossett) is een zakenvrouw die haar eigen nagelbedrijf (Nailsateleven) een aantal jaar met veel succes runt en daarnaast een passie heeft voor poetische muziek. Sinds 2017 is Eleven actief bezig met het opnemen en uitbrengen van muziek en Spoken Word. Eleven heeft in een korte tijd veel harten veroverd met haar geluid die een mix is van r&b/Hip-Hop/soul muziek.

Host on stage: Kay Slice
Aan elkaar gedraaid door DJ Slumber