Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

DOORlopend programma

De culturele broedplaats van Dordrecht opent tijdens cultuurnacht haar deuren om te laten zien wat zij allemaal in huis heeft. 60 ateliers met 80 kunstenaars. Wil jij weten wat er hip en happening is? Struin dan langs de verschillende ateliers en neem een kijkje achter de schermen hoe de kunstenaars aan het werk zijn en welke bijzondere verhalen zij te vertellen hebben

Springplank

(Jong) talent staat bij ons hoog in het vaandel en daarom krijgen een aantal artiesten bij DOOR tijdens cultuurnacht de kans om te laten zien wat zij kunnen. Muziek, theater, performance en beeldende kunst worden verzorgt door: Yoni + Band (spelen om 21 uur), Fecker en Faa, Het driekoppige monster, de bisschopvis, een Widdershinedance en de expositie van Rob Lambeek.

Open Podium

Bezit jij zelf over een uniek talent? Of wil je graag een keer op het podium staan? Dat kan! Gedurende de avond zal er een open podium zijn waar jij de microfoon kan grijpen en aan het publiek kan laten horen wat jij in huis hebt. Dus kun jij zingen, vertel je mooie verhalen, heb jij goede grappen en vertolk jij personages? Grijp deze kans, de vloer is voor jou.