Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

     LIJO + Pocket Knife Army

Deur open: 21:00 uur
Begin optreden: 21:30 uur
Einde optreden 22:30 uur
Toegang: Pay What You Want!

Aanmelden via Eventbright
https://www.eventbrite.nl/e/115768379339

Let op: deuren sluiten om 21.30 uur. Bestel alleen tickets als je zeker weet dat je gaat komen. Want we hebben maar beperkte plaatsen en willen zoveel mogelijk blij maken en laten deelnemen aan onze shows

Biografie LIJO

LIJO’s compromisloze songwriting en altijd in beweging zijnde shows – ze speelt live met beats, loops, maar ook akoestisch met alleen een piano, of in samenwerking met een elektronische celliste – leverden haar vergelijkingen op met o.a. Kate Bush, St Vincent, Fiona Apple en Goldfrapp.
Haar volwassen songs en excentrieke melodieën worden vaak bestempeld als altpop of avantpop, maar LIJO is grillig en altijd op zoek naar het overschrijden van haar grenzen. Haar shows zijn eigenzinnig en meeslepend. Na met haar eerste EP ‘Parts’ shows te hebben gespeeld in Engeland, Duitsland, Zweden en Polen, werkt ze nu aan haar debuutalbum.

Biografie Pocket Knife Army

Eigenwijze electro-rock uit een parallel universum door twee multi-instrumentalisten. Bewapend met een berg knarsende synths, een ronkende basgitaar en imposante vocals maken ze gewaagde songs die te lekker grooven om stil te blijven zitten, maar ook te intrigerend zijn om langs je neus weg te luisteren. Muziek voor de avontuurlijke luisteraar!
Na de release van twee albums, twee EP’s en een aantal internationale tours gaf de band zichzelf in 2019 de uitdaging om iedere maand een nieuwe track uit te brengen met (live) video.
Op deze avond zal het duo hun dansbare songs in een nieuw jasje gieten, speciaal voor deze intiemere setting.