Loading...
/Doe mee
Doe mee 2018-02-07T20:55:21+00:00

Meer dan 60 vrijwilligers zijn betrokken bij DOOR. We doen veel en we willen nog veel meer doen. Daar hebben we jou bij nodig. Doe ook mee.

Meedoen kan op verschillende manieren: Word vrijwilliger, of kom werken op één van onze werkervaringsplekken. Een andere mogelijkheid is om vriend te worden van DOOR. Alle informatie over de mogelijkheden leest u hieronder.

Samen maken we DOOR nog leuker

Vrijwilliger worden

DOOR bestaat dankzij de vrijwilligers en die zijn we erg dankbaar. Als vrijwilliger doe je mee in een leuk team en maak je het mogelijk dat we onze activiteiten kunnen ontplooien. Samen kijken we wat je wil en kan, en vervolgens zoeken we de plek binnen DOOR waar jij het beste past. Dat kan zijn achter de bar, in het PR-team of backstage tijdens de concerten. Eigenlijk is er meer dan genoeg te doen. Maak een afspraak met Masja Ottenheim voor meer informatie of kijk hier voor openstaande vacatures.

Leer ontdekken, ontdek je talenten

Door is een veilige plek om te ontdekken

Werkervaringsplek

Niet voor iedereen is een gewone baan makkelijk te krijgen. DOOR is de plek waar je in een veilige omgeving ervaring opdoet en leert waar je goed in bent. Bij DOOR lopen professionele begeleiders rond die zorgen voor een vertrouwde omgeving die past bij wat jij wilt. Meer weten? Neem contact op met Masja Ottenheim. Zij vertelt je er graag meer over.

Vrienden van DOOR

DOOR doet veel goeds. Het verbindt de buurt, het geeft ruimte aan kunst zodat het kan bloeien en groeien. DOOR geeft moeilijke bandjes een podium omdat hun muziek ook gehoord mag worden en het is de plek waar je je thuis kan voelen. Wanneer je DOOR een warm hart toedraagt maar geen tijd of zin hebt om vrijwilligerswerk te doen dan zien we je graag als vriend van DOOR. Vanaf €50 per jaar ben je vriend. Behalve onze vriendschap ben je ook welkom op ons jaarlijks vrienden-diner.

Vriend van DOOR worden

We zijn er voor jou!

Kom langs, doe mee, of verzin iets geks

Neem contact op