Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op zondag 8 oktober viert Popronde Dordrecht zijn lustrum! Wederom fungeert de binnenstad als ware poptempel! De bands van morgen gratis te bewonderen!

17:00: YASMINE – Poppy liedjes die veel te hard gespeeld worden. Doet pijn aan de oren en zit daarna nog maanden in je hoofd. De band is in 2016 geboren te Amsterdam, heeft de finale van de Amsterdamse Popprijs gehaald en de 1e single uitgebracht, genaamd ‘Chocolate Fingers’. Onlangs hebben ze hun debuut-EP Honey uitgebracht. Waarom hebben ze zoveel amps nodig?

19:45: DOOXS – Het Rotterdamse DOOXS maakt ijzige electronica met dromerige en duistere elementen. Hun sound komt voort uit het samenbrengen van hun liefde voor ambient, IDM en R&B. De dames stonden al op festivals als Eurosonic en Metropolis en brachten in november hun debuut EP ‘Under My Tongue’ uit. Deze werd o.a. opgepikt door blogs als I-D, Wonderland en Clash.

20:45: THE GWOOF – The Gwoof is een band uit Amsterdam met Sander Bos (hammond/synthbass), Boudewijn Bauw (drums) & Rudeboy Remington (rap/vocals). De muziek kun je omschrijven als Modern Alternative Gospel Punk. Live zijn ze niet te stoppen. De eerste single van The Gwoof – ‘We Working Slaves’ – is nu te beluisteren op Spotify.

22:15: L’ENFANT – L’ENFANT, het muzikale geesteskind van broers Oscar en Thomas Peters, is druk doende een nationale en internationale buzz te creëren. Hun aanstekelijke Indie Electronica vindt momenteel de weg naar de Nederlandse podia. De 7-track EP “Fear Of …” is nu uit via Boogie Angst/V2.

LINKS – http://www.popronde.nl/ – https://www.yasmineyasmineyasmine.com/ – http://www.dooxsofficial.com/ –https://thegwoof.com/ –
http://www.thisislenfant.com/