Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

DOOR open: 17.00 uur | Aanvang: 17.30 uur | Toegang: Gratis

Op zondag 4 maart om 17 uur zal de eerste expositie van Marinde Molendijk met de titel ‘Another Dimension’ feestelijk geopend worden.

De schilderijen die getoond worden zijn allen recent gemaakt in 2017/ 2018. Er zullen o.a. werken te zien zijn van dromerige fijne tuinen en planten in de natuur (de Biesbosch). Vervreemdende kleuren nemen je mee naar een wereld met een gloed, een extra dimensie. Binnen deze gedachte heeft Marinde ook een aantal abstracte werken die deze trillingen en een bepaald gevoel of ervaring weergeven.

Alhoewel zij al jaren schildert, heeft zij voornamelijk in opdracht gewerkt met muurschilderingen, van tijd tot tijd een doekje voor zich zelf, maar vaak ook in opdracht.
Na wat ‘omzwervingen en verwikkelingen’, heeft zij sinds de zomer van 2016 een eigen atelier aan de Gravenstraat 35. Deze heeft zij eerst opgeknapt, toen begonnen met schilderlessen te geven en vervolgens weer begonnen met het aan nemen van opdrachten. Maar het aller belangrijkste zij is zelf weer gaan schilderen in haar atelier.

“Hoera, het begint er op te lijken. Drie ballen in de lucht.” Riep zij uit. Dit alles heeft geresulteerd in de tentoonstelling die jullie nu kunnen gaan zien.

Om dit alles te vieren, is er als extra een muzikale omlijsting door Ben & Berny. Dit DJ Collective komt ‘live vinyl spinnen’ tijdens de opening en maken er een ‘lazy sunday afternoon’ van.

Wij zien jullie graag verschijnen op 4 Maart vanaf 17.00 uur!pa