Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Mental Shift is een vierkoppige alt-rockband bestaande uit Daphne – vocals, Hans – gitaar & backing vocals, Michiel – drums en Aad – bas, uit de regio Rotterdam.

De in 2016 opgerichte band heeft een geheel eigen stevig en toegankelijk rock geluid. Melodieën die blijven hangen (voor je het weet neurie je ze mee), volle drums, stevige riffs en een eigenzinnig basgeluid. Dit alles met een sausje van gelaagde teksten die voor iedereen een andere betekenis hebben.

Begin 2017 is de eerste demo opgenomen welke vijf nummers bevat. Deze zijn te beluisteren op de audio pagina van de website. Live clips van onze optredens en de officiële videoclip voor titelsong ‘Mental Shift’ zijn te vinden op het YouTube kanaal van Mental Shift. In oktober bracht Mental Shift haar eerste product de EP Mental Shift met 3 songs uit, deze is te vinden op alle streamingdiensten Spotify, Deezer, Apple Music, etc.

De band groeit hard, zowel muzikaal als qua performance. Het nieuwe materiaal heeft een wat meer uplifting karakter. Het opnemen van een album staat gepland in het voorjaar van 2018.

De live-set is levendig, gevarieerd, met humor en bestaat uit eigen werk en enkele eigenstijlse covers die passen bij de unieke sound. De band is ambitieus en constant in beweging. Er wordt voortdurend gewerkt aan het neerzetten van een vette set en een professionele show van ca. 90 minuten.

Kom kijken en ervaar het zelf!!

Website: https://mentalshift.band/
Facebook: https://www.facebook.com/mentalshiftband

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC_7KYKdX8azCs48R6T5DoYA
Videoclip: https://youtu.be/k_RKJzZ39u8
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5NQCxIegPrASju8veDaRZd