Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Iedereen met interesse in leuk en uitdagend vrijwilligerswerk dat ertoe doet is welkom op de inloopavond voor nieuwe vrijwilligers bij DOOR op woensdagavond 20 september.

Stadswaardehuis DOOR draait volledig op vrijwilligers en zoekt nieuwe vrijwilligers voor diverse vacatures. Mensen die vanuit hun bevlogenheid zich inzetten voor de stad en zijn bewoners. Zij werken mee om activiteiten te realiseren. Dit kan achter de bar, achter de schermen of op het podium. Ontplooiing, groei en plezier zijn sleutelwoorden voor het vrijwilligerswerk bij DOOR. Talent en tijdsinvestering bepalen rol en inzet.

DOOR is een podium voor aanstormende- en talentvolle kunstenaars en organiseert muziekoptredens, tentoonstellingen en stelt ateliers beschikbaar. Daarnaast kunnen mensen bij DOOR groeien en bloeien. Zichzelf (her)ontdekken, ontwikkelen en positioneren of hun eigen kracht (terug)vinden op een informele en effectieve manier.

Vind je het leuk om er samen de schouders onder te zetten en ga je uitdagingen niet uit de weg? Kom dan op woensdagavond 20 september naar de inloop- informatieavond bij DOOR en ontmoet andere DOOR-vrijwilligers om te praten over de mogelijkheden.