Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Elke derde vrijdag van de maand staat er bij DOOR woordkunst geprogrammeerd. Op vrijdagavond 18 mei staat het collectief Dichtbeideklank op het podium.

-20.00 uur: Inloop
-20.30 uur: Open podium
-21.00 uur: Dichtbeideklank

Dichtbeideklank: is een nieuw Dordts collectief opgericht door Peter M. van der Linden en bestaat uit zowel dichters als muzikanten. Groen en rijp, vormvast en vrij, romantisch en rauw, allemaal verenigd in een club enthousiastelingen. Wat bindt is de liefde voor taal en de wortels in Dordrecht. Kom luisteren naar een frisse wind die waait in de Dordtse poëzie. Wat je hoort tijdens deze avond is niet vooraf bedacht maar ontstaat spontaan door de synergie tussen dichter en muzikant en dichters onderling. Daardoor blijft het fris en spannend en is elk optreden anders. Dichtbeideklank bestaat uit de dichters Wessel KlootwijkMerel Meijers,Jaime QuantJacoline de Heer, Kees-Jan Visser en Peter M. van der Lindenen gitarist Arjan Loeve.

Zelf ook het podium bestijgen met een gedicht of liedje? Dat kan! Voorafgaand aan de avond is er een open podium, stuur vooraf je gedicht en/of een filmpje van je optreden naar doordordrecht@gmail.com als je mee wilt doen.