Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Van kinds af aan was er altijd in huize Van Ham muziek aanwezig. Voornamelijk de muziek uit de sixties en seventies werd veel gedraaid. Daarnaast speelde de ouders ook instrumenten waaronder piano en gitaar. Hierdoor was de interesse in muziek vroeg gewekt. Toch pakte Pieter pas later vanaf zijn 18e de gitaar op. Ook al is Pieter autodidact, leerde hij zichzelf toch de gitaar beheersen.
Vanuit de akoestische blues met fingerpicking en slide gitaar stijlen werd Pieter zijn interesse gewekt voor Fingerstyle gitaar door onder andere virtuosen gitaristen als Tommy Emmanuel, Doyle Dykes en Chet Atkins. De laatste 6 jaar heeft Pieter zich hierop gefocust en zich ontwikkeld tot een solo gitarist waarbij de akoestische gitaar dus echt op de voorgrond staat.

DOOR | OPEN is hét podium dat iedere week zorgt voor een gezellig avondje uit. Een podium voor singer-songwriters, (semi-akoestische) bands of thema-avond. Er is een (laagdrempelig) open podium met een open houding: De deur staat voor iedereen open, dus tot vrijdag.

Toegang: Gratis | Aanvang 20:00 uur

LINE UP: 21:00: Pieter van Ham, 22:00: Open Podium / Jamsessie