Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Toegang: Gratis voor iedereen met een roze badeend of gekleed in regenboogkleuren| Deur Open 20:00

Zaterdag 16 september staat in het teken van de Dordtse Pride en wij willen dit initiatief graag steunen. Dus voor wie nog even DOOR wil feesten na de Pride, kan vanaf 20 uur bij ons terecht.

In de tuin zal een waar worstenfestijn van de grill plaats vinden. Onze chef Walter zal samen met Dennis van de Smokerie de bbq bedienen. Voor wie niet van worst houdt, kan er gegeten worden wat de pot schaft šŸ˜‰ Aan de bar is er speciaal aandacht voor ons nieuwe biertje: Mannenliefde van Oedipus Brewing. Ook zal er vanaf 23 uur een heuse Gin-Tonic COCKtail bar verschijnen tijdens de terugkeer van het Diversiteitscafe.

Daarnaast zal de opening plaats vinden van onze nieuwe tentoonstelling. Deze keer is het de beurt aan Michael Geurin. Wij vinden het een hele eer om zijn werk tentoon te mogen stellen. Michael is een fantastische kracht en een hele fijne medewerker van DOOR. Met veel plezier doen wij nu iets voor hem terug. Zijn passie voor boten, water en de Biesbosch staat centraal in zijn werk.

En natuurlijk is er muziek. Scott zal de avond aftrappen met zijn lekkere house en disco platen. En wellicht de nodige ABBA en songfestival klassiekers. Vanaf middernacht gooien wij iets meer de beuk erin, want dan maakt Diana Plays Louder haar opwachting achter de decks. En hopelijk brengt zij, als genomineerde, het Regenboogschaap met zich mee (en anders doet Masja dit wel). Verwacht dansbare techno en electonica.

Hoe dan ook zijn dit genoeg ingrediĆ«nten voor een mooi feest en dat is wat wij er met zijn allen van willen gaan maken. Wit, zwart, rood of geel, L, H, B, T of Q. Iedereen is welkom, want om met de mooie woorden van Robert Long te besluiten: ā€œiedereen doet hetā€

https://www.youtube.com/watch?v=l0JQ38SoLEA