Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

DOOR open: 14.30 uur | Aanvang: 15.00 uur | Toegang: Gratis

De FAKE show:: Een talkshow zonder slap gelul maar met harde feiten en leuk bedoelde kwinkslagen. Het journalisten koppel Esther en Wim doken diep in de drassige Dordtse underground.

En ze kwamen boven drijven middels gesprekken met een alleszins onderhoudend drietal coryfee├źn: Peter Kuiters was bij de oprichting van de Stichting Bobby Kinghe betrokken. Een stichting die gespecialiseerd was en is in het organiseren van concerten voor mensen met een verfijnde smaak: undeground pur sang. Daarnaast zat Peter in de redactie van illustere magazines als Weekblad en Opscene.

Yvo van der Vat: duizendpoot en ex adhd puber. Naast vertonen en vervaardigen van schone kunsten was en is hij vooral bekend van Kunstrand. Een podia aan de boorden van de Merwede waar het vooral zomers aangenaam toeven was. Tal van bands, acts en kunstenaars mochten het Kunstrand podium bevlekken. Maar het geheel moest wijken voor een fietscross baan. Maar Yvo ging niet bij de spreekwoordelijke pakken neer zitten. Binnenkort zal hij het naar smaakvolle optredens snakkende publiek opnieuw mogen verwelkomen op een anderre stek. Hij staat ook aan het roer van het hernieuwde Bobby Kinghe.

Last but not least: Diana Plays Louder: komt uitleggen wat voor haar het begrip underground techno betekent. Diana kennen we natuurlijk allemaal van de Bunkerparty’s ongetwijfeld zal zij haar kant van het verhaal vertellen hoe het ging, gaat en zal gaan. Ook zal zij haar niet geringe dj klasse komen etaleren.

Tussen door en er over heen zijn ook reportages te zien en te horen van/met het Duitse noise trio Don Vito(27/1@DOOR), de punkroch van Buzz Romeo(4/2@Popcentrale), 20 jaar I Agains I en natuurlijk veel sounds uit de underground