Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

BEATS AND RHYMES #3 – Een avond in een urban jasje, vol met beats, teksten en streetart.

HOST on stage: Kay Slice

JOOZ: Staat deze avond garant voor een energiebom van een LIVESHOW!

Sam Chan: Warmt de avond op achter de draaitafels!

Spoken Word en voordracht: van o.a. JU NO , Alka Anna Goos ,Gino van Weenen en Modern Monk

Bio JOOZ: (Jozua Pentury) is een creatieve duizendpoot die momenteel furore maakt als Rapper , MC , Songwriter & Spoken Word Artist. Hij is geboren in 1992 in Groningen en groeide op in Assen. Jooz groeide op in een muzikale familie. Zelf is hij een laatbloeier die pas op 21-jarige leeftijd teksten ging schrijven en begon te rappen. In 2014 nam hij zijn eerste track op en nog geen jaar later was zijn mixtape genaamd ‘Het Leven Is Zo’ een feit. Innovatief als hij is bracht hij als één van de eerste artiesten wereldwijd een 360 videoclip uit. De videoclip genaamd ‘Experimental’ ging viral. Ook heeft hij verschillende singles uitgebracht die erg goed werden ontvangen. Zijn nieuwste EP genaamd ‘Jooz Mag Het Weten’ is een mix van Hiphop, Jazz, Funk , RnB & Spoken Word. Zijn EP is te beluisteren via alle bekende kanalen.

Hoewel Jooz nog maar een aantal jaar actief is heeft hij al een indrukwekkend CV. Zo trad hij o.a op in een uitverkochte ‘Melkweg’ en ‘North Sea Jazz Club’. Hij stond meerdere malen op verschillende mainstages, waaronder ‘Bevrijdingsfestival Groningen’ & ‘Kwaku festival Amsterdam’.

Tevens werd hij geselecteerd om te touren door Nederland en België met de Poëziebus 2017. Hier trad hij op met een selectie van de beste dichters uit NL & België.

Wat hij ook doet, hij onderscheidt zich door een unieke sound , unieke moves en een verfrissende dosis aan energie.

Eén ding is zeker.. Jooz Mag Het Weten

FB: Jooz

Sam Chan: Samuel Chandoe, oftewel Sam Chan, ken je niet alleen als DJ maar ook als mede-organisator van o.a. het Dordtse hiphop/r&b feest Do You Do?. Op 11-jarige leeftijd begon hij met breakdance en ontwikkelde hij al vroeg een voorliefde voor hiphop. Tegenwoordig danst hij niet meer, maar uit hij zijn liefde voor muziek achter de draaitafels. Sam draait het liefst sets van 90’s & 00’s RnB en Hiphop, met uitstapjes naar alle dansbare urban muziek van deze tijd. Hoor je Sam, dan hoor je classics, throwback-hits en soms guilty pleasures, gemixt met tracks van deze tijd!